waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Microsoft Discover workshop: Firstline Workers speciaal voor overheidsinstellingen

Microsoft Discover workshop: Firstline Workers speciaal voor overheidsinstellingen

Ambtenaren zijn de ruggengraat van je organisatie.

Ambtenaren zijn vaak degenen die burgers en bedrijven te woord staan. Deze medewerkers uitrusten met moderne tools, apparaten en diensten is een van de belangrijkste barrières voor een succesvolle digitale transformatie. Deze tekortkomingen zijn het duidelijkst bij veel medewerkers (je eerstelijns personeel), en zij vormen vaak de meerderheid van je personeelsbestand.

De meeste ambtenaren hebben goed gedefinieerde verantwoordelijkheden, besteden hun tijd aan het contact met burgers en bedrijven, afhandelen van aanvragen of het uitvoeren van beleid. Beperkingen in IT-toezicht, gefragmenteerde technologie-ervaringen en verouderde processen en tools blijven van invloed op de productiviteit, efficiëntie en het creëren van hiaten in de beveiligings- en nalevingshouding van een organisatie.

Ontdek wat Microsoft jouw medewerkers kan bieden

De Microsoft Discover workshop: Frontline Workers laat zien hoe je de impact van eerstelijnswerknemers kunt optimaliseren met Microsoft 365. Tijdens de workshop komen de volgende thema’s aan bod;

  • Contact houden met je personeel | Verbeter de productiviteit en betrokkenheid door je medewerkers de hulpmiddelen te bieden die ze nodig hebben om het beste te kunnen presteren.
  • Digitaliseer handmatige processen | Bespaar op de kosten en tijd door taak- en serviceprocessen te automatiseren met aangepaste apps.
  • Versnel onboarding | Onboard (nieuwe) medewerkers snel, en stel hen in staat in rap tempo vaardigheden op te bouwen.
  • Empower met apparaten | Rust je medewerkers uit met branche- en taakspecifieke apparaten die zijn aangepast aan wat deze mensen nodig hebben.
  • Beveilig je organisatie | Stel je bedrijf veilig met ongeëvenaarde beveiligings- en compliancefuncties.

Geef jouw medewerkers de moderne en intuïtieve tools die ze nodig hebben om optimaal te presteren, en je zal een echt verschil maken voor jouw organisatie!

Opmerking: Microsoft Teams biedt een mooie, interactieve ervaring die het beste werkt met de Teams-app. We raden je aan de app te downloaden als je die nog niet hebt, omdat niet alle browsers worden ondersteund. Wanneer je deelneemt aan dit evenement, zijn je naam, e-mailadres en/of je telefoonnummer zichtbaar in de deelnamelijst van de sessie. Door deel te nemen aan dit evenement, ga je hiermee akkoord.

Link gekopieërd