Service & beheer

Uw continuïteit

ilionx verplicht zichzelf om het beste resultaat voor haar klant te leveren op basis van professionaliteit en ondernemerschap. De langdurige en hechte relatie die daaruit ontstaat vormt de basis voor succes en continuïteit voor zowel de klant, ilionx als zijn medewerkers.

Consultants vormen het kapitaal van de onderneming

Het is mogelijk een ilionx-professional in te huren voor het beheer van en de service voor uw applicaties en infrastructuur. Na een periode van inhuur van één van onze professionals kunt u ook kiezen voor het uitbesteden van (delen van) uw beheer bij ilionx. Dit is een logische stap om te groeien van in-huis-ontwikkeling naar het (deels) uitbesteden van ICT-ontwikkeling en onderhoud.

Service die bij u past

ilionx kent verschillende support-varianten, zodat u altijd de service en support krijgt die bij u past.

Flexibel support
De basis supportvorm wordt flexibel support genoemd. Bedrijven die behoefte hebben aan een laagdrempelig ‘vangnet’ voor tijdelijk (ad hoc) ICT-ondersteuning kiezen voor deze contractvorm. Het flexibel contract kent een vaste prijs per call en een vast uurtarief. De support wordt op basis van best-effort aangeboden.

Service Delivery Agreement (SDA)
Het service delivery agreement (SDA) biedt actieve kennisborging. Deze kennisborging is bedoeld om opgedane kennis (functioneel en technisch) te borgen bij ten minste 2 personen per kennisgebied. Daarnaast kunnen bij de SDA-afspraken worden gemaakt over de responsetijd per expertisegebied, door middel van Prio’s. De SDA is vaak een natuurlijke tussenstap richting een Service Level Agreement.

Service Level Agreement (SLA)
Hierbij wordt er een relatie gelegd tussen de bedrijfsprocessen, de afdeling en gebruikers, de (kritieke) systemen, de (beheer) organisatie en de daarbij behorende service levels. Naast de kennisoverdracht worden ook de bedrijfskritieke systemen in kaart gebracht om te komen tot service levels die passen bij de voor het bedrijf benodigde beschikbaarheid van systemen.

Onze partners
Nieuws

Lekker leuk koken – voor iedereen

Niet iedereen is een geboren top chef. En voor mensen met een verstandelijke beperking is het soms...

Blog

Succesvol concurreren met startups: het kan wel

Je kunt tegenwoordig haast geen blog of artikel in de media meer lezen over technologie zonder dat de term...

Twitter

@: Lekker leuk koken voor iedereen! Met en werkt ilionx aan het platform: Lekker Leuk Koken…