waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

werkplek reserveren met de desky app

Gegarandeerd een veilige terugkeer naar kantoor.

neem contact op
X Achtergrond

Creëer een toekomstbestendige werkomgeving die past in een hybride werkbeleid en benut iedere werkplek optimaal.

Als gevolg van de uitbraak van het nieuwe coronavirus werken we allemaal grotendeels thuis. Veel van onze werkzaamheden zijn prima virtueel uit te voeren, maar fysiek afspreken op kantoor heeft in een aantal gevallen toch de voorkeur. Om een veilige terugkeer naar kantoor te garanderen en daarmee een steentje bij te kunnen dragen aan de gevolgen van deze crisis, ontstond het idee voor een applicatie die hierin ondersteunt: de Desky app.

Werkplek reserveren app

Met de Desky app reserveer je snel en makkelijk een werkplek op kantoor wanneer het jou uitkomt. Selecteer een dag waarop je een werkplek wil reserveren. Kies vervolgens een locatie, tijdslot, het aantal gasten en reserveer je werkplek. Als je op kantoor aankomt, checkt de app automatisch in via GPS.

Bekijk je weekplanning in een duidelijk overzicht en krijg inzicht in de bezettingsgraad van alle locaties. Stel jouw profielvoorkeuren in om nog sneller een werkplek te reserveren op je favoriete locatie.

Veilig terug naar kantoor: optimaliseer de bezettingsgraad

Met Desky creëer je een toekomstbestendige werkomgeving die past in een hybride werkbeleid en benut je iedere werkplek optimaal. In het beheerportaal configureer je de app naar eigen wensen en kantoorinrichtingen. Vervolgens monitor je eenvoudig de reserveringen, bezettingsgraad en het aantal check-ins van alle kantoorpanden. Aangevuld met de rapportagefunctionaliteit stuur je bij waar nodig en stem je alle locaties perfect af op het aantal medewerkers.

Ontdek jouw voordeel!

 • Bespaar op werkplekkosten

  Bespaar tot wel €1.400,- per medewerker per jaar door de beschikbare werkplekken perfect aan te laten sluiten op de bezetting.

 • Verduurzaam het kantoor

  Iedere m2 kantoorruimte is goed voor 70kg CO2-uitstoot. Door de bezettingsgraad in je kantoor te optimaliseren, verlaag je deze uitstoot.

 • Verbeter de tevredenheid

  Verhoog de tevredenheid van medewerkers door ze altijd te voorzien van een werkplek die bij ze past, ook als er meerdere werklocaties zijn.

Welke functionaliteiten biedt Desky?

 • Reserveer 24/7 je werkplek
 • Stel eenvoudig tijdsloten in
 • Wijs credits toe per medewerker
 • Check automatisch in via GPS
 • Compleet inzicht in de bezettingsgraad van kantoor
 • Bekijk het aantal lunchreserveringen
 • Gegarandeerd in controle door autorisatie op gebruikersniveau
 • Volledig configureerbaar naar eigen wensen en kantoorinrichtingen

De toekomst: hybride werken

We blijven Desky uitbreiden met functionaliteiten zodat jij nóg meer waarde uit de app haalt. Daarom stellen we een roadmap op en houden we de ontwikkelingen in de markt in de gaten. Functionaliteit op maat nodig? Geen probleem! Ons team van IT professionals helpt je ook graag verder met maatwerk.

Hoe is Desky ontstaan?

Als gevolg van de uitbraak van het nieuwe coronavirus werken we allemaal grotendeels thuis. Veel van onze werkzaamheden zijn prima virtueel uit te voeren, maar fysiek afspreken op kantoor heeft in een aantal gevallen toch de voorkeur. Om een veilige terugkeer naar kantoor te garanderen ontstond het idee voor een applicatie die hierin ondersteunt: Desky.

De app wordt sinds april 2020 gebruikt binnen ilionx om de bezettingsgraad van onze vestigingen te monitoren en zo het coronaprotocol te waarborgen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Desky voor jouw organisatie?

Functionaliteit op maat nodig? Geen probleem! Ons team van IT professionals helpt je ook graag verder met maatwerk.

Neem contact op
Link gekopieërd