waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

optimaal sturen op bedrijfsresultaten

Als organisatie opereer je efficiƫnter en neem je slimmere beslissingen wanneer je direct beschikt over relevante informatie.

neem contact op
X Achtergrond

Streaming analytics: realtime data verwerken voor meer businesswaarde.

Als organisatie opereer je efficiƫnter en neem je slimmere beslissingen wanneer je direct beschikt over relevante informatie. Het realtime analyseren van data stelt je hiertoe in staat. Met streaming data zorg je ervoor dat je continu beschikt over data uit verschillende bronnen. We begrijpen dat dit een uitdaging kan zijn en daarom helpen onze experts je graag om dit mogelijk te maken. Hiervoor passen we streaming technieken toe, zodat jij in staat bent om de juiste businessevents uit de data te halen en deze direct (near realtime) te verwerken in applicaties en rapportages.

Vooruitkijken met streaming data

Om data realtime beschikbaar te stellen binnen je organisatie, werken we met de nieuwste streaming technieken en integreren we deze met traditionele oplossingen. Door AI- en ML-technieken toe te passen op het verwerken van realtime data en data at rest, behoort vooruitkijken tot de mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het voorspellen van klantgedrag of het in kaart brengen van nieuwe markten. Voor jou als beslisser betekent dit snelle en feitelijke ondersteuning, zodat je optimaal kunt sturen op bedrijfsresultaten. Het resultaat? Meer en sneller businesswaarde realiseren.

Link gekopieërd