waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

rapid application development aanpak

Bij het ontwerpen van een huis moeten opdrachtgever en architect over veel dingen nadenken: de bouwstijl, de kleur, de indeling en het materiaal. Bij Rapid Application Development (RAD) gaat het precies zo.

neem contact op
X Achtergrond

Stabiel fundament voor Rapid Application Development.

Bij het ontwerpen van een huis moeten opdrachtgever en architect over veel dingen nadenken: de bouwstijl, de kleur, de indeling en het materiaal. Al deze aspecten zijn bepalend voor het eindresultaat en iedere keuze van de architect moet aansluiten op de wensen van de opdrachtgever. Door tijdens het ontwerpproces continu te toetsen of alles past binnen het ideaalplaatje, weten beide partijen zeker dat er aan het eind van de rit niet zomaar een huis staat, maar hét droomhuis van de opdrachtgever.

Ontwikkelen met waarde

Bij Rapid Application Development (RAD) gaat het precies zo. Je hebt een idee en een doel voor ogen. Vervolgens is het zaak om tijdens het ontwikkelen van de applicatie continu te toetsen: zijn we nog op de goede weg? En sluit de app nog steeds aan op het door de klant gewenste resultaat? Met de low-/no-code platformen van zowel Betty Blocks als Microsoft Power Apps kunnen we tot wel tien keer sneller applicaties ontwikkelen. Onze voorwaarde? Dat de applicatie bijdraagt aan je beoogde doel. Zodra het idee voor een applicatie wordt geboren, denken we samen met je na over de toegevoegde waarde. In ons value assessment bepalen we wat het te behalen rendement is en hoe je een succesvolle adoptie realiseert.

Korte sprints met zichtbaar resultaat

Hoe wij dit doen? Met onze ontwikkelaanpak houd je grip op het behalen van het doel. Hierin worden twee methodieken gecombineerd: de Double Diamond en Scrum. De Double Diamond kent zijn oorsprong in productontwerp en is erop gericht om menselijke behoeften, technologische mogelijkheden en vereisten voor businesssucces te integreren. Het Scrum-framework heeft als doel om op een flexibele manier softwareproducten te maken, waarbij werken in multidisciplinaire teams centraal staat. In plaats van dat we in één rechte lijn toewerken naar de stip op de horizon, trekken we continu korte sprints. Hierdoor kun je snel schakelen en makkelijk bijsturen. Terwijl onze ontwikkelaanpak ritme biedt bij het ontwikkelen van de applicatie, heb jij alle ruimte om tot nieuwe ideeën en inzichten te komen en deze mee te nemen in het bouwproces. Oftewel, de aanpak is een fundering die houvast biedt om snel tot een gedegen resultaat te komen.

Applicaties die staan als een huis

Als bekroond Microsoft partner en Betty Blocks partner weten we als geen ander hoe we deze technologie het beste kunnen inzetten. Met low-/no-code development ontwikkelen we applicaties die bestaan uit verschillende bouwstenen. Wanneer blijkt dat een bouwsteen niet bijdraagt aan de meerwaarde van de applicatie, kun je deze eenvoudig vervangen door een andere steen, zonder een hele muur opnieuw te moeten bouwen. Hierdoor stuur je gemakkelijk bij tijdens het ontwikkelproces en weet je zeker dat je de beoogde toegevoegde waarde realiseert. Kortom: met onze ontwikkelaanpak haal je nóg meer waarde uit low-/no-code en ontwikkel je applicaties die staan als een huis.

Link gekopieërd