waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

vooruitkijken met predictive maintenance

Voorkom storingen en maak de stap van regelmatig naar noodzakelijk onderhoud.

neem contact op
X Achtergrond

Predictive Maintenance: machineonderhoud kan een stuk slimmer, eenvoudiger en goedkoper met behulp van data.

Sterker nog; verstoringen kunnen worden opgelost nog voordat ze voorkomen. Predictive Maintenance is een slimme manier van machineonderhoud die de beschikbaarheid van machines verhoogt en de kosten verlaagt. Door grote hoeveelheid data (Big Data) te ontsluiten en het inzetten van Advanced Analytics in combinatie met cloudtechnologie maken we onderhoud beter voorspelbaar. 

Vooruitkijken met data

Daarbij maken we gebruik van data die al beschikbaar is vanuit de sensoren in de machines en vanuit de storingen en onderhoudswerkzaamheden die in het verleden hebben plaats gevonden.

Deze data gebruiken wij voor het opstellen van voorspelmodellen. Door continu data toe te voegen vanuit bijvoorbeeld het onderhoud dat is uitgevoerd, verbeteren wij deze modellen. Dit is nodig om zo betrouwbaar mogelijk inzicht te krijgen in verwachte storingen en benodigd onderhoud. Met het inzetten van Predictive Maintenance oplossingen voorkom je storingen en kun je de stap maken van regelmatig naar noodzakelijk onderhoud. Hierdoor kun je de service efficiënter inplannen en kosten besparen. 

Link gekopieërd