waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

continuïteit door informatiebeveiliging

‘Wat wil ik beschermen?’, ‘Tegen wie wil ik mezelf beschermen?’ en ‘Welke risico’s loop ik?’

neem contact op
X Achtergrond

Network en security: continuïteit door informatiebeveiliging.

Digitale communicatie is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. En zo vanzelfsprekend als digitaal berichtenverkeer voor jou is, zo vanzelfsprekend is de juiste beveiliging van de netwerken waarover deze kritische informatie verstuurd wordt voor ons. De vragen ‘Wat wil ik beschermen?’, ‘Tegen wie wil ik mezelf beschermen?’ en ‘Welke risico’s loop ik?’ komen wellicht in je op. Wij zetten graag nog een stap verder. Daar waar de focus vaak ligt op kantoornetwerken, kun je de beveiliging van OT-omgevingen of de thuiswerkplekken niet meer achterwege laten. Verschillende industriële systemen (ICS) en nodes, zoals netwerkapparatuur en laptops, verbinden zich met jouw netwerk en vormen hiermee ook een risico. En heb je naast de technologische aspecten al eens nagedacht over de menselijke en procesmatige aspecten?

Security & Privacy by Design

Vanuit de principes Security by Design en Privacy by Design werken onze informatiebeveiligingsexperts gestructureerd aan duurzame oplossingen waarbij security en privacy al vanaf het begin van een project worden meegenomen. Het is van belang om de security controls te automatiseren en het design van het infrastructuur te formalizeren, zodat security ook op een juiste manier in de IT-management processen wordt ingebouwd. En daarbij geldt: een goede aanpak begint bij inzicht!

Ons team is multidisciplinair samengesteld en bestaat uit securityspecialisten, hackers, juristen, processpecialisten en veranderdeskundigen. Hierdoor kunnen we als geen ander volledige analyses uitvoeren over de assen van mens, proces, techniek en wetgeving. Het uitgangspunt is dat we een integraal en volledig beeld schetsen van de risico’s die jouw organisatie loopt en met welke maatregelen deze beperkt kunnen worden.

ilionx past hierbij het CMMI model toe, dat verschillende stadia definieert met betrekking tot de volwassenheid van de bestaande of de te ontwikkelen processen en diensten. Aan de hand van onze analyse krijg je inzicht in het beveiligingsniveau van jouw organisatie. Je leert welke stappen het meest voor de hand liggen om te groeien naar het volgende niveau.

Op basis van de gestelde doelen en een realistisch plan van aanpak werken we samen naar dat hogere niveau van informatiebeveiliging waarbij security & privacy by design centraal staan. Ben jij er klaar voor om informatiebeveiliging écht op de agenda te zetten?

Ben jij er klaar voor om informatiebeveiliging écht op de agenda te zetten?

Neem contact op
Link gekopieërd