waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

java development

Applicaties en services efficiënt ontwikkelen, implementeren en gebruiken met Java.

neem contact op
X Achtergrond

Java is één van de meest toegepaste programmeertalen wereldwijd.

En met een reden; met Java worden applicaties en services op een efficiënte manier ontwikkeld, geïmplementeerd en gebruikt. Veel (web)applicaties, mobiele apps en bedrijfssoftware zijn ontwikkeld met Java. ilionx ziet de mogelijkheden van Java groeien. De technologie is zeer geschikt voor beveiligde datacommunicatie met connected devices die nodig is voor Internet of Things (IoT) toepassingen.

De Java-developers van ilionx zijn je graag van dienst bij het toepassen van technologie om jouw bedrijfsprocessen te ondersteunen. Dit doen zij door het realiseren van nieuwe applicaties en het beheren van jouw bestaande Java-applicaties. Zij denken graag met je mee wat de beste oplossing is en zorgen ervoor dat jouw organisatie kan innoveren. Onze Java-developers houden actief de nieuwe ontwikkelingen bij en passen deze in de praktijk toe. Zij hebben ervaring met moderne frameworks en technieken, zoals Spring Boot, Flyway, Blockchain en Docker.

Over de vorm van dienstverlening gaan wij graag met je in gesprek. Dit kan op basis van inhuur, maar ook het inhuren van een team voor het gezamenlijk Agile project is mogelijk. Wil je liever de volledige ontwikkeling of applicatiebeheer aan ons uitbesteden, dan ben je ook bij ons aan het juiste adres.

Link gekopieërd