waar ben je naar op zoek?

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

klaar voor de kansen van morgen

Optimale wendbaarheid en maximale innovatiesnelheid met een gevarieerde IT-architectuur.

neem contact op
X Achtergrond

Til je wendbaarheid naar een hoger niveau met een flexibel IT-landschap.

Een sterk veranderend IT-landschap brengt kansen, maar ook uitdagingen met zich mee. Hoe speel je als organisatie in op de laatste ontwikkelingen? En hoe borg je dit snel én duurzaam in je organisatie? Door je systemen in te richten voor de lange termijn en een geïntegreerde IT-omgeving op te bouwen, werk je toe naar een single source of truth en optimale wendbaarheid. Zo ben je vandaag al klaar voor de kansen van morgen.

Vergroot je wendbaarheid met een gevarieerde IT-architectuur

Waar voorheen de architectuur werd gebaseerd op best-of-suite technologie, kiezen organisaties vandaag voor meer variatie. De voordelen van deze keuze? Een storing of het vervangen van een applicatie is veel minder ingrijpend. Ook adopteer je eenvoudig nieuwe features. Je kunt er vandaag nog mee beginnen, zolang je er maar voor zorgt dat alles onderling goed communiceert. De juiste integratie van geïsoleerde technologieën is daarom van groot belang. Onze consultants helpen hier graag bij. En doordat we procedures voor beheer, uitrol en doorontwikkeling met je opstellen, beschik jij altijd en overal over de juiste informatie.

Voor een woningcorporatie is het van groot belang dat de huurder vertrouwen in ons heeft.

Ga naar referent

Veranderend IT-landschap: optimale wendbaarheid en maximale innovatiesnelheid

Terwijl legacysystemen in een wendbaar IT-landschap op de achtergrond blijven draaien, ontwikkelen we op de voorgrond een nieuwe applicatie die haar data uit diverse systemen haalt. Zo’n applicatie kan al heel snel staan. Met bijvoorbeeld Rapid Application Development neem je een minimal viable product vlot in gebruik, die je nadien op basis van gebruiksdata aanscherpt. Het resultaat? Optimale wendbaarheid. Vanwege automatische updates verandert het beheer drastisch en heb je daar geen omkijken meer naar.

Hoe je jouw IT-omgeving wendbaarder kunt maken

Agile is dé methode voor snelheid: in korte sprints ontwikkel je samen met de gebruiker kleine delen van software die je meteen test en finetunet. Zo vernieuw je snel en ontwikkel je veel in relatief korte tijd. Ook de aansluiting met bedrijfsprocessen krijgt een boost. Doordat je snel een applicatie kunt testen, weet je binnen no time of deze past bij de marktvraag. Wanneer je de ontwikkelde software ook frequent, vrijwel continu, live brengt, raakt alles in een stroomversnelling. Gebruikers plukken direct de vruchten van de pas ontwikkelde verbeteringen. Dit kan natuurlijk alleen als de gebouwde delen van hoge kwaliteit zijn en goed getest. Als je dat kunt waarmaken – en dat kunnen we – haal je het onderste uit de kan met agile ontwikkelen en continuous delivery.

Wendbaar IT-landschap: flexibel profiteren van nieuwe technologie

Onze experts staan je bij met advies en ideeën over hoe je je IT-landschap wendbaarder kan maken. Of dit nu gaat om het integeren van je IT-omgeving, het ontwikkelen van applicaties of het optimaliseren van informatie-uitwisseling: ilionx is dé partner voor een wendbare organisatie.

Link gekopieërd