waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

snelle web-based applicatieontwikkeling met Ionic

Met het Ionic Framework zet je in een handomdraai de mooiste apps voor meerdere platformen in elkaar.

neem contact op
X Achtergrond

Apps ontwikkelen voor alle grote appstores met één codebasis met het Ionic Framework.

Is het ontwikkelen van native applicaties voor meerdere platformen ingewikkeld en tijdrovend? Met het Ionic Framework zet je in een handomdraai de mooiste apps voor meerdere platformen in elkaar. Ionic is ontworpen als een zelfstandig framework voor het bouwen van mobiele- en desktop-apps op basis van web technologie. Het voorziet in alle componenten die je nodig hebt om native apps te ontwikkelen en te laten werken op alle huidige mobiele apparaten en platformen.

Met dit open-source framework bouw je één applicatie dat geschikt is voor meerdere platformen, zoals Android en iOS. Ionic richt zich op de User Interface van applicaties, en stelt componenten uit de UI-library beschikbaar voor verschillende platformen. Daardoor kun je met één codebase applicaties op meerdere platformen onderhouden. Door deze componenten met standaard apparaatfuncties te combineren, voelen de apps van Ionic zich op elk platform thuis. Daarnaast is het gemakkelijk te integreren in frameworks zoals Angular en React.

Een belangrijk voordeel van Ionic is dat het is gebaseerd op web technologie en geschreven is in HTML, CSS en JavaScript. Daardoor is het voor webdevelopers eenvoudig om moderne, hoogwaardige gebruikersinterfaces te bouwen die op elk platform geweldig presteren. Daarnaast zijn projecten snel te realiseren en eenvoudig te onderhouden. Overtuigd van de voordelen van Ionic? De ervaren professionals van ilionx kunnen je helpen bij de start van een nieuw project maar kijken ook graag kritisch met je mee naar je bestaande applicaties. Ook biedt ilionx de Ionic Training aan, waarin we je leren hoe je een solide mobiele applicatie kunt bouwen op basis van web technologie. We nemen je mee van de eerste regel code tot het in productie brengen van de app en het analyseren van de gebruikersdata. Alles volledig uit handen geven? Bij ilionx hebben we de kennis in huis om samen met jou apps te ontwikkelen en we bepalen graag samen met jou welke mogelijkheden er zijn.

Link gekopieërd