waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

get'it

De interactieve workshop waardoor je kunt ontdekken hoe veilig of kwetsbaar de werkprocessen zijn en wat je eigen rol hierin is.

neem contact op
X Achtergrond

Veilig omgaan met data, persoonsgegevens, documenten en vertrouwelijke informatie.

Dat verwachten we van elkaar en van onszelf, maar hoe moet dat precies tijdens onze alledaagse werkzaamheden? Waar moet je op letten? En, wie zijn eigenlijk die kwaadwillende personen die misleiden, hacken, phishen en data stelen?

Wil je jouw organisatie op een interactieve manier laten ervaren hoe een hacker te werk gaat, of hoe een social engineer jouw gegevens ontfutselt? Aan de hand van praktijkvoorbeelden uit het eigen werkveld verplaats je je in de schoenen van een hacker, social engineer en fraudeur. Daag jezelf en je collega’s uit tijdens deze interactieve workshop!

Get’it is de interactieve workshop waardoor je met je team kunt ontdekken hoe veilig of kwetsbaar de werkprocessen zijn, wat je eigen rol hierin is en hoe je het kunt voorkomen of oplossen.

Hoe werkt de security workshop?

  • Leer de wereld van de cybercriminelen, fraudeurs en social engineers beter kennen. Wat zijn dit voor types, wat is hun motivatie en hoe pakken zij het aan.
  • Ontdek wat waardevol is in jouw organisatie en waar kwetsbaarheden in de processen liggen.
  • Bedenk je aanvallen: welke tactieken zetten jullie als kwaadwillende personen in om waardevolle data te krijgen of een ander soort gewin te realiseren? En counter met verdedigingstactieken!

Door vanuit verschillende perspectieven te denken, aan te vallen en te verdedigen, leren we je omgaan met situaties die op jouw dagelijkse werk van toepassing zijn.

security workshop Get'it

leer denken als een cybercrimineel

De winst

  • Je leert je te verplaatsen in hoe een kwaadwillend persoon denkt en ontdekt zo welke (combinaties) van informatie interessant en waardevol zijn.
  • Je wordt je bewust, met je collega’s, van de impact van het verlies en misbruik van vertrouwelijke en privacygevoelige informatie.
  • Je leert risico’s en risicovol gedrag herkennen. Wanneer je het herkent, kun je het gaan aanpassen met elkaar.
  • Je oefent met elkaar welke oplossingen er zijn ter voorkoming van verlies en diefstal van waardevolle en privacy gevoelige informatie.
  • Met de ontdekkingen die jullie in de workshop doen, kunnen meteen verbeterpunten in de organisatie opgenomen worden.
  • Als team krijg je samen meer grip op informatieveiligheid.

Game based veranderen met Get’it de security workshop

Serious gaming passen wij graag toe wanneer wij veranderingen in organisaties teweeg willen brengen. De grootste weerstand bij verandering zit vaak in het begrijpen van het nut ervan en het al druk hebben met de dagelijkse werkzaamheden. Wanneer we deze verandering op een interactieve en avontuurlijke manier introduceren, slaag je er als organisatie veel beter in om een verandering daadwerkelijk succesvol te laten zijn.

Wil je meer weten over de security workshop Get’it?

Informatie inspireert! Wil je in contact komen met één van onze experts? Neem contact op via onderstaande button.

Neem contact op
Link gekopieërd