waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

visualiseer jouw duurzaamheids-prestaties

Ontdek hoe ESG Insights van ilionx jouw gids kan zijn op weg naar een duurzamere toekomst.

neem contact op
X Achtergrond

In een wereld waar duurzaamheid niet langer een optie is maar noodzaak introduceert ilionx ESG Insights.

ESG Insights is jouw sleutel tot het ontsluiten van essentiële duurzaamheidsdata en hét middel om te sturen tijdens de duurzaamheidsreis van jouw organisatie. Of het nu gaat om het meten van de impact van jouw organisatie, het monitoren van duurzaamheidsprestaties of het voorbereiden op duurzaamheidsrapportages, ook wel ESG rapportages (Environmental, Social en Governance) genoemd, ESG Insights helpt je bij al deze zaken. Bij ilionx erkennen we de onmiskenbare rol die data speelt als het gaat om het verduurzamen van organisaties. Met het dashboard helpt ilionx haar klanten grip te krijgen in hun transitie naar duurzaam ondernemen.

Van data naar inzicht

Transparantie is de sleutel tot verantwoording en bewustwording. ESG Insights transformeert complexe ESG-data en legt deze vast in begrijpelijk visueel aantrekkelijke rapportages. Realtime inzichten stellen jouw organisatie in staat om proactief te handelen, strategische beslissingen te nemen en stakeholders te informeren over jouw prestaties op het gebied van duurzaamheid.

Betrouwbaarheid vergroten, bewustwording verhogen

Veel van een organisatie haar duurzaamheidsdata zit ‘verborgen’ in diverse applicaties en bronnen. Om te kunnen rapporteren over duurzaamheid gaat dit vaak gepaard met veel handmatige handelingen. Inefficiënt, foutgevoelig en tijdrovend. Tijdens de bouw van het dashboard wordt zoveel mogelijk geautomatiseerd om de organisatie te ontlasten en tegelijkertijd de betrouwbaarheid van uw data te vergroten. Samen met jou bepalen we welke data voor jouw organisatie nodig is om te kunnen rapporteren over duurzaamheid, we brengen dit bijeen en zorgen ervoor dat dit wordt samengevat in begrijpelijke rapportages. Zo gaat duurzaamheid leven!

Voorbereid op de toekomst

Wet- en regelgeving gericht op verduurzaming neemt steeds meer toe en daarmee ook de druk voor bedrijven om hieraan te voldoen. Het dashboard zorgt dat de data ook kan worden gebruikt om te voldoen aan duurzaamheidsrapportages. ESG Insights is daarmee een goede voorbereiding op bestaande en toekomstige wetgeving zoals CSRD, CO2 registratieplicht – Zakelijke mobiliteit en Energy Efficiency Directive. Een dashboard helpt bij het efficiënt beheren van deze vereisten, waardoor de kans op non-compliance wordt verminderd.

Duurzaamheid op maat

Naast verplichtte rapportages vanuit wet- en regelgeving is geen één organisatie hetzelfde. Dat betekent ook dat de impact en ambitie voor iedere organisatie anders kan zijn. Elke organisatie is uniek en daarom ontwerpt ilionx, op basis van de duurzaamheidsthema’s die bij jouw organisatie spelen, een op maat gemaakt dashboard.

Ben je klaar om jouw duurzaamheidsinspanningen naar een hoger niveau te tillen? Ontdek hoe ESG Insights van ilionx jouw gids kan zijn op weg naar een duurzamere toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie.

Wil jij jouw duurzaamheidsinspanningen naar een hoger niveau tillen?

Jorick Laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op. Jorick Bots Manager Duurzaamheid en MVO
neem contact op
Link gekopieërd