waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

data sneller omzetten naar waarde

Het uitgangspunt is het steeds sneller en betrouwbaarder bouwen van hoogwaardige data-oplossingen.

neem contact op
X Achtergrond

DataOps: succesvol toepassen van data.

Het dataplatform staat, de ambitie om datagedreven te werken is er, maar nu moet het nog realiteit worden. Met DataOps (data operations) maak je dit waar. Het is een agile manier van werken die zich focust op het succesvol toepassen van data. DataOps is een samenspel van de hardcore techniek en de menselijke kant. Dit betekent een hoge mate van automatisering, continue kwaliteitsbewaking en een cross-functionele samenwerking. Onze specialisten zetten samen met jou de schouders eronder, zodat jij grip krijgt op datagedreven werken.

Data sneller omzetten naar waarde

Met DataOps verweef je datagedreven werken in de cultuur van je organisatie. Het uitgangspunt is het steeds sneller en betrouwbaarder bouwen van hoogwaardige data-oplossingen. Dit resulteert in een kortere time-to-market. Hiervoor is het belangrijk dat mens en techniek bij elkaar komen. Want hoe kan een data engineer een datamodel bouwen als hij de behoefte van de business niet kent? En hoe kan de business datagedreven werken als er geen verbinding is met de techniek? Met DataOps zorg je ervoor dat datamodellen, -rapporten en -dashboards daadwerkelijk van meerwaarde zijn voor de business, zodat bedrijfsdoelen sneller behaald worden.

Specialistisch samenspel voor DataOps

Wil je weten waar jij als organisatie staat? Met onze data maturity-scan brengen we in kaart wat jouw vertrekpunt is. Vervolgens stippelen we een route uit waarmee je stapsgewijs toewerkt naar een DataOps-cultuur. Er staat een team van experts voor je klaar met een breed palet aan disciplines. We hebben niet alleen kennis in huis van data, maar weten ook alles over de cloud en procesinrichting. Ook gaan we aan de slag met data observability, waarmee we zorgen dat je altijd grip hebt op de kwaliteit van data. Ondertussen hebben onze verandermanagers oog voor de menselijke kant .Met deze complete aanpak maken we DataOps samen tot een succes binnen jouw organisatie.

Link gekopieërd