waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

eenvoudig inzicht in klantdata

Snel en eenvoudig data en rapportages delen met klanten zonder vaste licentiekosten.

neem contact op
X Achtergrond

Eenvoudig inzicht in klantdata met de ilionx Customer PowerBI portal.

Snel en eenvoudig data en rapportages delen met klanten zonder vaste licentiekosten.

Is het complex en lastig beheersbaar om klantdata via PowerBI-rapporten met je klanten te delen? Dat kan anders! Met de ilionx Customer PowerBI portal stel je eenvoudig PowerBI-content op klantniveau beschikbaar en voorzie je zonder moeite en op een veilige manier in de informatiebehoeften van je klanten.

Ongekende mogelijkheden met de ilionx Customer PowerBI portal

De ilionx Customer PowerBI Portal is een combinatie van het Umbraco opensource CMS met een plug-in dat PowerBI-content direct embed vanuit de PowerBI-service. Zo kunnen je klanten voorzien worden van PowerBI-rapportages zonder vaste licentiekosten per klant of gebruiker. Het portaal combineert data met meer dan tweehonderd applicaties en maakt deze zichtbaar op persoonlijke dashboards. Dankzij de vraag- en antwoordmodule kun je vragen stellen aan de data en creëer je in een handomdraai generieke rapportages per klant of gebruiker, waarbij jij precies kan instellen met wie je rapportages wilt delen. Door het beheer en de implementatie van analyses te automatiseren, houd je controle over de functies en intelligente analyses van PowerBI. Met de ilionx Customer PowerBI Portal is je organisatie in staat om data en rapportages veilig en betrouwbaar binnen en buiten de organisatie te delen en rapporten helder en overzichtelijk te presenteren.

Denk bijvoorbeeld aan leasemaatschappijen die in plaats van lange lijsten vol met gegevens over het rijdende wagenpark met hun klanten moeten delen, voortaan overzichtelijke grafieken en modellen presenteren aan enkel de fleetowner. Met de ilionx Customer PowerBI Portal creëer je heldere visualisaties van onderzoeken en analyses van data die jou en jouw klanten helpen de beste keuzes te maken.

Eenvoudig overstappen

Kun je niet wachten om hiermee aan de slag te gaan? Geen probleem, want de ilionx PowerBI portal is eenvoudig te implementeren en in te richten in je eigen beheeromgeving. ilionx heeft jarenlange ervaring met BI en helpt jou om hier succesvol mee aan de slag te gaan. Of het nu gaat om het structureren van data, ondersteuning bij het adoptieproces van dashboards of het inzichtelijk maken en optimaliseren van processen, wij staan voor je klaar. Schakel ons dus vooral in wanneer je snel en eenvoudig data wil delen met klanten.

Link gekopieërd