waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

betty blocks

Binnen organisaties zien wij een toenemende behoefte om applicaties te ontwikkelen die snel beschikbaar zijn.

neem contact op
X Achtergrond

Met Betty Blocks applicaties ontwikkelen die snel beschikbaar zijn.

Binnen organisaties zien wij een toenemende behoefte om applicaties te ontwikkelen die snel beschikbaar zijn. Vaak is een tijdelijke of opportunistische ondersteuningsvraag uit de organisatie hiervoor de aanleiding. Met low-/no-code platformen zijn business gebruikers in staat zelf te ontwikkelen (citizen development). De ICT-afdeling ondersteunt hen met een hoogwaardig gesupport applicatieontwikkelingsplatform en robuuste informatieservices op backend systemen.

ilionx heeft ruime ervaring met het platform Betty Blocks. Betty Blocks is een 100% online & cloud-based application platform as a service (aPaaS) waarbij je – door gebruik te maken van bestaande “blokken” en templates – snel en eenvoudig een volledig op maat gemaakte applicatie bouwt. Met Betty Blocks is het mogelijk om acht tot tien keer sneller te ontwikkelen dan met “traditionele” programmeertalen. De investering en kosten zijn hierdoor fundamenteel lager. Het platform is geschikt voor het realiseren van apps, websites, webapplicaties en enterprise-applicaties en zijn standaard toegankelijk op alle devices.

Als partner van Betty Blocks zijn wij in staat om alle dienstverlening te leveren rondom het platform en de te realiseren applicaties.

Wil je ook sneller applicaties ontwikkelen?

Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden van Betty Blocks voor jouw organisatie te bespreken.

Neem contact op
Link gekopieërd