waar ben je naar op zoek?

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

innovatieve en veilige software op maat

Flexibel, veilig en snel software ontwikkelen en nieuwe mogelijkheden creëren met maatwerk applicaties.

neem contact op
X Achtergrond

Applications: nieuwe mogelijkheden creëren met maatwerk applicaties.

Applicaties moeten stabiel en veilig zijn. Gebruiksvriendelijkheid is hierbij essentieel, dus geen overbodige stappen of uitgebreide uitleg. Voor ons betekent dit dat wij software ontwikkelen in samenspraak met de gebruiker. We hanteren een agile aanpak, zoals scrum, waarbij we samen software op maat ontwikkelen die voorziet in de behoefte van jouw organisatie. Dankzij korte ontwikkelsprints heb je snel inzicht in de uiteindelijke oplossing. Hierdoor kun je tussentijds bijsturen, zodat de uiteindelijke applicatie je écht ondersteunt.

Flexibel, veilig en snel software ontwikkelen

Heb je behoefte aan een applicatie die snel beschikbaar is? Rapid application development (RAD) biedt uitkomst. Met de low- en no-code platformen van Betty Blocks en Microsoft Power Apps kunnen we acht tot tien keer sneller applicaties ontwikkelen. Deze zijn gebruiksvriendelijk en kun je eenvoudig koppelen aan legacy systemen. En dat is handig, vooral als je snel innovaties wil doorvoeren of tijdelijk een applicatie nodig hebt. Hoe snel de ontwikkeling ook gaat, een applicatie is altijd veilig doordat we security by design toepassen.

Innovatieve en veilige software op maat

Werk je samen met ilionx? Dan staat flexibiliteit centraal. Je kunt bij ons professionals inhuren die onder jouw verantwoordelijkheid een app ontwikkelen, maar wij kunnen ook de volledige verantwoordelijkheid voor de realisatie van maatwerksoftware voor onze rekening nemen. Front-end developers, back-end developers en user experience-experts werken nauw met elkaar samen. Zo sluit een app altijd aan bij de behoeften van gebruikers én beschik je over een integrale architectuur voor het optimaal functioneren van jouw applicaties. En dat komt het innovatievermogen van je organisatie ten goede.

Applicatiemanagement: samen slimmer werken in een digitale omgeving

De toenemende hoeveelheid applicaties binnen de organisatie heeft als valkuil dat je het overzicht verliest. Hierdoor worden applicaties niet optimaal benut. Als bekroond Microsoft partner kunnen we je als geen ander helpen bij het implementeren van het Microsoft Power Platform, dé basis voor jouw business applicaties. Ook voor specifieke tooling kun je bij ons aankloppen. We helpen je om het maximale uit Office365 te halen met bijvoorbeeld Teams of SharePoint. Hiermee kun je zowel binnen als buiten de organisatie digitaal samenwerken aan projecten. Ook samenwerken aan dossiers is eenvoudig dankzij oplossingen voor zaakgericht werken en documentmanagement. Onze oplossingen zorgen ervoor dat alle informatie en functionaliteit op één plek beschikbaar is, of het nu gaat om applicaties, documenten of informatie. Zo werk je slimmer samen.

onze diensten

Link gekopieërd