waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

toekomstbestendige maatwerk applicaties

Met applicatie nieuwbouw gaan we aan de slag met het ontwikkelen van software die je volledig ondersteunt in jouw wensen en behoeften.

neem contact op
X Achtergrond

Applicatie nieuwbouw: meer businesswaarde met maatwerk applicaties.

Voldoet een standaard softwarepakket of SAAS-dienst niet volledig aan je behoeften? Of zijn de vereisten voor een applicatie zo specifiek dat er geen standaardoplossing voor is? Dan is maatwerk software de oplossing. Met applicatie nieuwbouw gaan we aan de slag met het ontwikkelen van software die je volledig ondersteunt in jouw wensen en behoeften.

Toekomstbestendige maatwerk applicaties

Niet alleen van nieuwbouw applicaties, maar ook van complexe IT-omgevingen hebben wij wel kaas gegeten. We zijn al meer dan tien jaar gespecialiseerd op dit gebied en weten dat goede applicaties niet zomaar ontstaan, maar de juiste aanpak vereisen. Om hiertoe te komen, brengen we samen met jou de kansen en risico’s in kaart. Ook kijken we naar je architectuur en beslissen we wat de juiste technische keuzes zijn. Zo komen we tot een passende oplossing en realiseren we de nieuwbouw applicatie die exact aansluit op de huidige én toekomstige behoeften van jouw organisatie.

Onderscheidend vermogen vergroten met maatwerk

Het grote voordeel van nieuwbouw applicaties is dat er geen sprake is van historische ballast. Doordat je innovatiegedreven werkt, is applicatie nieuwbouw een grote stap voorwaarts richting meer businesswaarde. Onze ontwikkelaars werken met open (source) standaarden en door de best-of-breed aanpak krijg je niet te maken met een vendor lock-in. Laat je vooral ook niet tegenhouden door de kosten van maatwerk. Het lijkt duurder dan standaard software, maar als je bedenkt dat een maatwerk applicatie jouw onderscheidend vermogen in de markt versterkt, dan is het de investering dubbel en dwars waard.

Link gekopieërd