waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

de weg naar een modern applicatielandschap

Als je de digitale toekomst van je organisatie veilig wil stellen, kun je niet om een applicatie modernisatie strategie heen.

neem contact op
X Achtergrond

Wil je je applicatielandschap moderniseren, maar ben je nog op zoek naar een passende routekaart?

De workshops van het Applicatie Modernisatie Kompas (AMK) geven je richting en voorzien je van een passende applicatie modernisatie strategie.

Applicatie modernisatie strategie

Als je de digitale toekomst van je organisatie veilig wil stellen, kun je niet om een applicatie modernisatie strategie heen. De business staat vaak te popelen om nieuwe technologieën te omarmen. Dit stelt medewerkers namelijk in staat om in te spelen op de toenemende behoeften van klanten en mee te bewegen met ontwikkelingen in de markt. Veel organisaties worden juist geremd in de toepassing van nieuwe technologieën door hun bestaande applicatielandschap. Is dat binnen jouw organisatie ook het geval? Het Applicatie Modernisatie Kompas geeft handvatten om hier verandering in aan te brengen.

Routekaart naar een modern applicatielandschap

Tijdens de AMK workshops brengen we samen het huidige applicatielandschap in kaart. We onderzoeken waar uitdagingen liggen en welke problemen er zijn. Ook stellen we mogelijke verbeteringen vast op het gebied van technologie, organisatie en proces. Alleen als je een duidelijk beeld hebt van het landschap, kun je de juiste route uitstippelen. Na afloop van de workshops heb je inzicht in de huidige situatie en zijn de vereisten van de gewenste situatie duidelijk. Uiteindelijk beschik jij over een kompas dat je houvast biedt om de juiste weg te bewandelen naar een modern applicatielandschap. Dat kompas is specifiek ontwikkeld voor jouw organisatie. Het is een op maat gemaakte strategie die richting geeft. Zo wordt het moderniseren van je applicatielandschap een beheersbaar project én worden applicaties de katalysator van jouw digitale toekomst.

Stop de wildgroei van versnipperde software systemen: Applicatie Rationalisatie

Ga naar blog
Link gekopieërd