waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

angular/react

Om aan de hoge eisen van de gebruikers te voldoen, is het van belang om te zorgen voor een goede front-end. ilionx zet hiervoor de frameworks Angular en React in.

neem contact op
X Achtergrond

ilionx houdt zich al vóór de officiële release van Angular bezig met dit frontend framework.

Om aan de hoge eisen van de gebruikers te voldoen, is het van belang om te zorgen voor een goede front-end. ilionx zet hiervoor de frameworks Angular en React in. Beide platformen hebben zich ruimschoots bewezen en worden als marktstandaard gezien. Zowel Angular als React zijn zeer geschikt voor het ontwikkelen van webapplicaties, mobiele sites en apps. De keuze voor één van beide platformen is afhankelijk van jouw wensen. Beide platformen zorgen ervoor dat een front-end wordt ontwikkeld die eenvoudig te onderhouden is.

Het gebruiken van Angular of React voor de ontwikkeling zorgt ervoor dat een project snel is opgezet en de gewenste applicatie in korte tijd wordt gerealiseerd. Hiermee komen wij tegemoet aan de wens van de gebruikers dat software snel beschikbaar moet zijn. De platformen voorkomen programmeerfouten en dat komt de betrouwbaarheid van de applicatie ten goede. Een ander voordeel is dat de platformen ervoor zorgen dat applicaties responsive zijn, waardoor de gebruikers op elk apparaat (laptop, tablet of smartphone) de applicatie kunnen gebruiken.

Angular en React zijn zeer geschikt om nieuwe applicaties mee te realiseren, maar ook om bestaande applicaties te laten voldoen aan de hedendaagse wensen van gebruikers. De professionals van ilionx werken dagelijks aan nieuwbouwprojecten, ombouw en herbouw voor diverse klanten. Wij bepalen graag samen met jou welke mogelijkheden er voor jouw organisatie en applicaties zijn. Heb je alleen capaciteit nodig om een eigen project tot een goed einde te brengen, dan is het ook mogelijk om onze professionals in te huren.

Link gekopieërd