waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

agile software development

ilionx hanteert voor haar software development projecten een Agile aanpak (Scrum).

neem contact op
X Achtergrond

Agile software development

ilionx hanteert voor haar software development projecten een Agile aanpak (Scrum). Het uitgangspunt van Agile projecten is samenwerking. Samenwerking met jou als opdrachtgever, maar ook vanuit jouw organisatie met de toekomstige gebruikers van de applicatie. Wij ontwikkelen en testen de software in korte sprints van twee tot vier weken, zodat je snel inzicht hebt in het resultaat en eenvoudig kunt bijsturen indien nodig. Hierdoor ben je verzekerd van software die voldoet aan de wensen van gebruikers en doet wat het moet doen.

Mocht je zelf al aan de slag zijn met de Agile-aanpak en de organisatie de volgende stap willen laten maken, dan zijn wij je ook graag van dienst. Door onze ruime ervaring met Agile projecten zijn wij in staat om jouw organisatie de begeleiding te geven die nodig is. Je kunt voor specifieke zaken onze hulp inroepen, bijvoorbeeld het coachen van de Product Owner of de Scrum Master, het begeleiden van het Agile-team bij het opstellen van de Definition of Done en de Definition of Ready of het verhogen van de productiviteit van teams. Als er bepaalde pijnpunten zijn, maar het is nog niet duidelijk wat de oorzaken zijn, dan onderzoeken wij samen met jou het Agile-proces. Op basis hiervan bepalen wij gezamenlijk met jou de stappen om het Agile-proces te verbeteren. Dit kan voor zowel de gehele organisatie zijn als voor een specifiek project.

Het belangrijkste is dat we het altijd samen met jou doen. Hiermee zorgen wij ervoor dat jouw organisatie meer profijt heeft van de Agile-aanpak.

Link gekopieërd