Rik Spoor - Microsoft Dynamics Financial Consultant - ilionx
Created with Sketch. Group 4 Group 10

Reference Cases Collega's aan het woord

“Ik vind het leuk om af te wisselen, ik zou zelf niet gelukkig worden van altijd maar bij 1 klant te zitten.”

Rik Spoor

ilionx

Als Microsoft Dynamics Financial consultant bevind je je op het snijvlak van de business en de techniek. Zo houd ik me bezig met interessante koppelingen zoals performance tuning, rapportages bouwen en upgrades uitvoeren van systemen. In het kader van ons interne competence programma ben ik continu bezig met het onderzoeken van nieuwe technieken zoals power apps, power BI en Flow. Veel klanten zitten op de vorige versie van een Microsoft Dynamics pakket en wij zijn nu voornamelijk bezig klanten te verleiden om naar een nieuwere versie te gaan. In de nieuwere versies vind je de nieuwste technologieën en daar kun je hele gave dingen mee doen.

Momenteel zitten we veel bij de dienstverlenende sector en bij non profit organisaties. We werken samen met het hoger management van een organisatie. Zij zijn namelijk verantwoordelijk voor de digitale weergave van de processen. Je hebt als Microsoft Dynamics Financial consultant meerdere trajecten tegelijk lopen. Ik vind het leuk om af te wisselen, ik zou zelf niet gelukkig worden van altijd maar bij 1 klant te zitten.

Wij hebben een hecht en divers team bij elkaar. We vinden het belangrijk om samen strategische beslissingen te maken en te werken aan de ontwikkeling van onze unit. Zo vinden we het belangrijk om zowel mensen erbij te krijgen die de kar willen trekken en een coachende rol willen opnemen als junioren aan te trekken die door ons opgeleid willen worden en deel willen nemen aan onze kennisprogrammas.