Abdullah Demir - CRM Developer - ilionx
Created with Sketch. Group 4 Group 10

Reference Cases Collega's aan het woord

”Er wordt hard gewerkt maar ook gelachen, en dat motiveert mij om me nog beter in te zetten.”

Abdullah Demir

Het CRM-team bestaat uit 13 CRM experts. Het is een gezellig team, er wordt hard gewerkt maar er wordt ook gelachen en dat motiveert om je nog meer in te zetten. We kennen elkaars vaardigheden en specialiteiten, en durven elkaar gerust om hulp te vragen. Dat maakt ons een hecht team.

Als Dynamics 365 CRM Developer werk je in het Dynamics 365 platform gebaseerd op Microsoft technologie. Ik heb een heel divers takenpakket. Zo houd ik mij bezig met datamigraties door middel van SSIS packages, maak ik rapporten in SSRS en maak ik integraties met SCRIBE. Ook maak ik maatwerk in de vorm van een plug-in of javascripts indien dit niet door de standaard functionaliteiten wordt gedekt.

Ik heb in een korte periode al bij veel verschillende klanten projecten mogen doen. Klanten van ons zitten in verschillende sectoren. Zo heb ik zowel gewerkt in de softwarebranche als voor een bloemenveilingbedrijf. Ik vind het leuk om in veel verschillende omgevingen te zijn en voor elke klant doe je weer net iets anders. Daardoor blijft je werk lekker dynamisch.

Wat ik het belangrijkste vind is dat ik voor mezelf een persoonlijk ontwikkelingsplan heb opgesteld. Hierbij helpt mijn manager om mijn doelstellingen te behalen door mij de kans te geven dit in de praktijk toe te passen.