waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Toenemende rapportagedruk bij projecten? Zorg voor realtime inzicht!

Rapportagedruk | Realiseren van succesvolle projecten | Practice Management 365

Projectmedewerkers van hoog tot laag in de organisatie moeten dag in dag uit vragen beantwoorden, verantwoording afleggen en laten zien dat ze zaken onder controle hebben.

Processen in bedrijven zijn echter vaak versnipperd en worden ondersteund door een veelheid aan systemen. Dat betekent dat je opeenvolgende werkzaamheden nooit van A tot Z kunt volgen. Gegevens moeten meerdere keren worden ingevoerd, wat fouten en tegenstrijdigheden in de hand werkt. Elk systeem heeft een eigen dashboard waardoor je de onderlinge samenhang uit het oog verliest. Ook binnen systemen vind je niet de inzichten die je nodig hebt. Cloudtechnologie van Microsoft voor de online ondersteuning bij het realiseren van succesvolle projecten, laat zien dat het ook anders kan.

Veilige werkplek

Voordat je kunt werken aan realtime inzicht, moet je er eerst voor zorgen dat alle betrokken (project-)medewerkers kunnen beschikken over een veilige, toegankelijke werkplek – waar zij zich ook bevinden. Voorzien van tools die ervoor zorgen dat zij efficiënt, effectief, foutloos en veilig informatie, data en documenten uit kunnen wisselen. Wellicht dat jouw organisatie ook al werkt met Office 365 en Teams om je medewerkers samen te laten werken met alle betrokken partijen, intern én extern. Nu kun je ook vertrouwde Microsofttechnologie inzetten voor online ondersteuning bij het realiseren van succesvolle projecten.

Samenwerking, inzicht en controle

De kunst is om het aantal ondersteunende systemen binnen je organisatie te verminderen. Maar dat moet dan wel software zijn die alle afdelingen ondersteunt bij hun werkzaamheden en bovendien onderlinge samenwerking mogelijk maakt. Als processen in een logische flow door de organisatie lopen, heeft iedereen inzicht in zijn eigen deel en weet je als directie precies hoe je organisatie ervoor staat. Wat zit er in de verkooppijplijn, wat is de status van lopende contracten, omzeterkenning, marges en uren. Geen gepuzzel meer met ontelbare Excellijsten, maar heldere rapportages die alle betrokkenen relevante inzichten geven. Met Practice Management 365 beschik je over projectmanagementsoftware voor optimale samenwerking, inzicht en controle.

Nieuwsgierig geworden?

We laten je graag zien hoe wij andere projectorganisaties, zoals subsidie-adviesbureau Hezelburcht, hebben geholpen om in korte tijd aan de slag te gaan met innovatieve Microsofttechnologieën. Hierdoor beschikken zij nu bijvoorbeeld over veilige werkplekken waar (digitale) samenwerking voorop staat. Of over eenvoudig persoonlijk samen te stellen apps die voor de gebruiker relevante en waardevolle inzichten opleveren. Ook kan complexe informatie en documentatie veilig en foutloos worden uitgewisseld zonder veel tijd te verliezen aan controles.

Lunchwebinar Practice Management 365

Wil je met eigen oren en ogen horen en zien hoe de oplossingen eruit zien en worden toegepast? Meld je dan aan voor het Practice Management 365 lunchwebinar op 30 maart 2021.

Link gekopieërd