waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Een relaxte vakantie, zonder verrassingen achteraf

De zomermaanden staan voor de deur en dat betekent voor velen dat we ons kunnen gaan voorbereiden op een fijne zomervakantie.

De voorpret begint met het uitzoeken van de bestemming, goed de prijs en kwaliteit vergelijken, de wensen, eisen en voorkeuren voor activiteiten (van de gezinsleden) afwegen en dan boeken maar. Tijdens de vakantie willen we natuurlijk genieten, maar zullen we ook rekening moeten houden met onvoorziene omstandigheden. Het gaat soms niet altijd volgens plan en dat kan voor- en soms nadelen opleveren. Zo verander je misschien je oorspronkelijke plan in verband met het weer (regen) of door een dubbele boeking bij de reisorganisatie krijg je een voordelige upgrade. Omgaan met onvoorziene omstandigheden en kunnen bijsturen, hoort er nu eenmaal bij, ook op vakantie.

Je vakantie is net werk

Eigenlijk is een vakantie net zoiets als een project op het werk. Voorbereiden, uitvoeren, bijsturen en binnen budget blijven. Op vakantie gaan we natuurlijk niet tijdschrijven, zoals wanneer we aan het werk zijn binnen een Professionele Services Organisaties (PSO’s). Maar, net als met je vakantie, heb je wel het doel om binnen je budget te blijven en wel alles te doen wat je voor ogen had en af hebt gesproken. Dit alles het liefst zonder onaangename verrassingen, ontevredenheid, financiële tegenvallers en uitloop.

Overzicht krijgen en behouden

Bij het regelen van een tripje of vakantie maken we eigenlijk al ongemerkt gebruik van dashboards. Er zijn bekende websites die alle hotelaanbiedingen al voor je op een rij zetten, apps met alle OV-informatie van de betreffende stad of land waar je aan het reizen bent en met behulp van handige budgetapps houd je bij wat er uitgegeven wordt en wie wat heeft voorgeschoten of nog moet terugbetalen. Zo is het net als met het managen van je projecten. De sleutel ligt in het verzamelen van alle informatie die via een dashboard gepresenteerd wordt zodat je goed overzicht en stuurinformatie hebt. Zo blijft de focus goed, kunnen er weloverwogen keuzes gemaakt worden en kan tijdig de koers verlegd worden om het project tot een goed einde te brengen.

Reisleider

Ieder project krijgt te maken met onverwachte gebeurtenissen maar die zijn makkelijk te voorkomen of goed bij te sturen met behulp van technologie; je digitale reisleider. Wij raden PSA Suite aan, de bewezen Microsoft Dynamics 365 sector cloudoplossing. PSA Suite helpt met het realiseren van winstgevende projecten, het optimaal benutten van de resources, het binnenhalen van meer business, het verhogen van de efficiëntie en kwaliteit van facturatie en het innen van de omzet. Maak je project net zo ontspannen als je vakantie met behulp van PSA Suite.

Fijne vakantie!

Link gekopieërd