waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Blogreeks: skills van de toekomst

Skills van de toekomst | Blogreeks

Dit jaar bestaat ilionx twintig jaar! In het kader van dit jubileum gaan we samen met portfolio manager Werner Mullink en een handjevol experts nader in op dé skills waarover IT-professionals in de (nabije) toekomst – volgens ons – moeten beschikken. Deze vijfdelige blogserie is gepubliceerd op de Computable website. De applicatieontwikkelaar, de security-specialist, de architect, de analytics-expert en de verander- en adoptiemanager: vijf competentiegebieden, twintig skills. Heb jij deze onmisbare vaardigheden al in huis? Lees snel verder op Computable!

Ontwikkelaar van toekomst bezit deze 4 skills

Door de opkomst van nieuwe methodes op het gebied van rapid application development (rad) is het vak van applicaties ontwikkelen volop in beweging. Wat betekenen deze ontwikkelingen voor ontwikkelaars? En wat zijn dé skills waarover de ‘ontwikkelaar van de toekomst’ moet beschikken?

Lees verder >>

Deze 4 skills heeft securityspecialist van de toekomst

Omdat cybercriminelen voor hun oplichterijpraktijken steeds geraffineerder te werk gaan, moet je als organisatie voortdurend werk blijven maken van cybersecurity. Van het verhogen van de security-awareness onder je medewerkers tot het up-to-date houden van je technische beveiligingsschil.

Lees verder >>

Dít moet architect van toekomst kennen en kunnen

Digitale disrupties, datagedreven ontwikkelingen, nieuwe businessmodellen: de omgeving waarbinnen organisaties opereren, verandert voortdurend. Binnen deze dynamische omgeving zet de it-architect de lijnen uit en houdt de organisatie op koers, vanuit diepgaande kennis op het snijvlak van applicaties, systemen en de business.

Lees verder >>

Hoe ziet dataconsultant van de toekomst eruit?

Organisaties investeren in datagedreven werken of verkennen op zijn minst de mogelijkheden daartoe. Ze hebben de ambitie om data te vertalen naar bruikbare informatie, als goed onderbouwde basis voor voortdurende procesoptimalisatie en betere beslissingen. In dit speelveld speelt de dataconsultant een essentiële rol.

Lees verder >>

Deze 4 skills moet change management consultant hebben

Viel de offerte voor een it-project te hoog uit? Lange tijd werd als eerste de post ‘verandermanagement’ geschrapt of uitgekleed; het verander- en adoptietraject pakte de klant zelf wel op, al dan niet met behulp van een ‘train the trainer’-aanpak.

Link gekopieërd