Kom van 17 t/m 19 april naar Zorg & ICT 2018, het jaarlijkse hoogtepunt voor actuele informatie, zichtbare innovatie en inspiratie - ilionx
Group 4 Group 10

Actueel Created with Sketch. Evenementen

Kom van 17 t/m 19 april naar Zorg & ICT 2018, het jaarlijkse hoogtepunt voor actuele informatie, zichtbare innovatie en inspiratie

23-03-2018

Zorg & ICT 2018

Zorg & ICT is het jaarlijkse hoogtepunt voor actuele informatie, zichtbare innovatie en inspiratie op het gebied van digitaal gedreven zorg.

ilionx is ook dit jaar aanwezig! Kom van 17 t/m 19 april 2018 naar Jaarbeurs, Utrecht, voor een bezoek aan Zorg & ICT! Gedurende deze drie dagen zal ilionx op karakteristieke wijze stand 01B131 naast het Security Plein bemannen.

Daarnaast zullen wij elke dag een break-out sessie verzorgen rondom het thema: Hoe technologie de zorg exponentieel gaat veranderen.

Frank Wolterink (RvB Humanitas-DMH) en Kevin Feenstra (Business consultant Zorg/manager ICT bij ilionx) stellen dat nieuwe technologische ontwikkelingen de zorg drastisch en in een exponentieel tempo gaan veranderen. Ze schetsen een verfrissende toekomstvisie  en wat deze betekent voor de strategie en business modellen van zorginstellingen. Die toekomst is nu al begonnen. De kunst is om dat goed te zien. Na deze sessie zal ook uw visie op de zorg binnen de samenleving structureel anders zijn.

We volgen 3 personen tijdens een dag in de toekomst en geven voorbeelden van toepassingen waarmee zij zich beter kunnen focussen op het leveren van zorg. Want zeg nu zelf, dat is toch de reden waarom je voor de zorg gekozen hebt?

Thema 2018: ICT zorgt voor mensen

Hoe abstract en afstandelijk ICT soms lijkt, het ondersteunt zorgprofessionals dagelijks in hun zorg voor patiënten en cliënten. ICT is daarvoor niet alleen nodig, het is fundamenteel voor een succesvolle zorgorganisatie.

Zorg & ICT 2018 maakt de uitdagingen die komen kijken bij zorgtransformatie voor u inzichtelijk en biedt verschillende mogelijkheden om concrete stappen te zetten. Of u nu begint met de transformatie, daar midden in zit of stappen wilt maken in de vervolgfase.

4 Redenen waarom u deze editie van Zorg & ICT niet mag missen!

Voor wie? Directie en management, zorgprofessionals en ICT´ers in de zorg.
Wanneer? 17, 18 en 19 april 2018 van 9.30 – 16.30 uur
Waar? Jaarbeurs, Utrecht – Hal 1
Kosten? Deelname is kosteloos

Aanwezig zijn?

Registreren kan via deze link. U maakt hierbij als relatie van ilionx tevens kan op het Zorg & ICT VIP-programma!

Lees verder

Nieuws / 18-05-2018

Oranje dames beginnen foutloos aan Volleyball Nations League

Page 1 Copy 3Lees verder

Nieuws / 17-05-2018

Barracuda Regional Partner of the Year Benelux

Page 1 Copy 3Lees verder

Nieuws / 15-05-2018

Speelschema WK Vrouwen Volleybal 2018, Japan, bekend

Page 1 Copy 3Lees verder