Training Scrum op 7 en 8 juni 2018 - ilionx
Group 4 Group 10

Actueel Created with Sketch. Evenementen

Training Scrum op 7 en 8 juni 2018

25-03-2018

Scrum in een notendop

Hoe klinkt het om geleverd te krijgen waar uw business nu behoefte aan heeft, in korte overzichtelijke ontwikkelperioden en met een duidelijk inzicht in de voortgang? Deze elementen zijn niet alleen kenmerkend, maar ook cruciaal voor een succesvol Scrumproject.

Scrum beperkt zich niet tot de IT-afdeling van een bedrijf alleen. Scrum is namelijk voor en van de gehele organisatie. Het goed toepassen van Scrum begint met het begrijpen van de filosofie erachter en de redenen waarom het zo bedacht is.

Op basis van deze overtuiging heeft ilionx een Scrumtraining ontwikkeld die theoretische onderbouwing, handvatten en gerichte oefeningen biedt om vanaf het begin effectief met Scrum te kunnen werken, zodat:
• De betrokkenheid voor het project binnen uw organisatie wordt vergroot.
• De kwaliteit van de software wordt verhoogd.
• De time to market verbetert.

Voor wie is deze training?

De training is ontwikkeld voor uw projectteam, afdeling of zelfs hele organisatie. Het succes van de Scrum methodiek is namelijk alleen te realiseren als alle betrokkenen consequent de methodiek toepassen. Met andere woorden: deze training is voor iedereen die in Scrum geïnteresseerd is en hier mee aan de slag wil.

Hoe ziet deze training er uit?

De Scrumtraining is opgedeeld in twee dagen. Tijdens de eerste dag wordt er in detail ingegaan op de theorie, zijn er interactieve groepsopdrachten en discussies en worden er oefenvragen gedeeld. Tijdens de tweede dag wordt er voorbereiding getroffen voor het examen en is er ruimte voor vragen. Tot slot zal het examen worden afgenomen. Als het examen wordt behaald, vertrek je met het certificaat ‘Professional Scrum Master’.

Datum:     Donderdag 7 en vrijdag 8 juni 2018.
Locatie:    ilionx Zwolle, Hanzeallee 26, 8017 KZ Zwolle
Kosten:     €995,- exclusief examen, €1.145,- inclusief eenmalig examen. Dit is de prijs per persoon.

Let op: Deze training wordt aan een groep gegeven van maximaal 13 personen. Wees er dus snel bij! Voor vragen kunt u contact opnemen met William Korterink via 06 19 00 73 12 of wkorterink@ilionx.com.

Lees verder

Nieuws / 21-06-2018

Selectie volleybaldames voor Final Six bekend

Page 1 Copy 3Lees verder

Nieuws / 15-06-2018

Oranje naar Final Six van Volleyball Nations League

Page 1 Copy 3Lees verder

Nieuws / 14-06-2018

Aan tafel met Femke Stoltenborg

Page 1 Copy 3Lees verder