Training Angular op 8 en 9 mei 2018 - ilionx
Group 4 Group 10

Actueel Created with Sketch. Evenementen

Training Angular op 8 en 9 mei 2018

24-03-2018

ICT draait om kennis en kunde en de ontwikkelingen binnen ICT staan nooit stil. Met de introductie van het Angular-framework is frontendontwikkeling weer een stuk volwassener, gemakkelijker en krachtiger geworden. Om snel zelf aan de slag te kunnen met Angular biedt ilionx een tweedaagse training Angular aan.

Getting into the Angular Zone

Tijdens deze 2-daagse training doe je kennis op van de belangrijkste nieuwste features en best practices van Angular. Wij behandelen tijdens de training:

Voorkennis

Na deze 2-daagse training kun je:

Concepten en uitgangspunten van Angular

Wij leggen je uit hoe Angular in elkaar steekt, welke concepten daarbij een rol spelen en wat dat betekent als je de applicatie implementeert.

Angular Modules & Componenten

Een Angular applicatie bestaat uit Modules en Componenten. Angular heeft best practices gedefinieerd over de naamgeving en bedoeling van Modules en Componenten, die in de training behandeld gaan worden. Hierdoor leer je vanaf het begin hoe je een Angular applicatie indeelt, in zowel technische als functionele termen.

Template Syntax

Het kloppend hart van Angular is de Compiler, die de templates koppelt aan de Component-klassen en geoptimaliseerde javascript code produceert.
Met de Template Syntax wordt de template uitgebreid met meer mogelijkheden, zodat je makkelijk data op het scherm kan tonen en events van de gebruiker kan opvangen.

Waarbij AngularJS vele directives aanbood om de template aan de code te koppelen, heeft Angular maar een paar toevoegingen. Er zijn oude bekenden als de moustaches {{ }} en de |, die vroeger een filter werd genoemd, maar nu als een ‘pipe’ door het leven gaat.
De belangrijkste zijn de [ ] voor het zetten van properties, en ( ) voor het afvangen van events. Naast nog wat syntactische suiker, kan je met deze syntax een volledige applicatie bouwen.

Routing

Angular wordt meegeleverd met een Routing Module, die een stuk krachtiger is dan die uit AngularJS 1.x. De kracht komt uit de decorators die Angular mogelijk maken en uit de uitgebreidere Link DSL waardoor je meer met de URL kunt doen dan voorheen. Een voorbeeld hiervan is lazy loading, wat de initiële laadtijd van je applicatie zal verkleinen door alleen in te laden wat nodig is.

Dependency Injection

Dependency Injection was een sterk punt van Angular 1.x en is in Angular flink verbeterd.
Naast applicatie-wijde services die door de Module beschikbaar worden worden gesteld, kan met Hiërarchische Dependency Injection service instanties per component aan worden geleverd, waar de onderliggende componenten automatisch gebruik van maken. Het denken in hiërarchische componenten zal aan de basis liggen van de training.

Testing

Het garanderen dat de code die je schrijft werkt zoals die hoort te werken, is de grondslag van het testen. Angular biedt hierbij verschillende hulpmiddelen aan om gemakkelijk de onderdelen van je applicatie te testen.

Tooling & Deployment

Naast het Angular framework bieden ze een Command Line Interface tool aan, waarmee je makkelijk projecten kan opzetten, onderdelen genereren, testen kunt draaien en productie builds kunt maken.
Deze CLI biedt ook de mogelijkheid om alle configuratie te ‘ejecten’, waardoor je de volledige controle kunt krijgen over hoe je applicatie gebouwd moet worden.

Datum:     Dinsdag 8 mei en woensdag 9 mei 2018.
Locatie:    ilionx Zwolle, Hanzeallee 26, 8017 KZ Zwolle
Kosten:    €995,- exclusief examen. Dit is de prijs per persoon.

Let op: Deze training wordt aan een groep gegeven van maximaal 13 personen. Wees er dus snel bij! Voor vragen kunt u contact opnemen met William Korterink via 06 19 00 73 12 of wkorterink@ilionx.com.

Lees verder

Nieuws / 18-05-2018

Oranje dames beginnen foutloos aan Volleyball Nations League

Page 1 Copy 3Lees verder

Nieuws / 17-05-2018

Barracuda Regional Partner of the Year Benelux

Page 1 Copy 3Lees verder

Nieuws / 15-05-2018

Speelschema WK Vrouwen Volleybal 2018, Japan, bekend

Page 1 Copy 3Lees verder