Bedrijfsprofiel

Daadkracht in vooruitgang

ilionx is een zelfstandige middelgrote en onafhankelijke ICT dienstverlener. Onze dienstverlening is ondergebracht in winst- en verlies-verantwoordelijke units. Van daaruit helpt ilionx organisaties bij het realiseren, implementeren, testen en beheren van waardevaste ICT-oplossingen. Als ICT-dienstverlener stellen wij graag de klant centraal, luisteren wij goed en handelen wij snel. Dit doen wij vanuit de verplichting die wij ons zelf opleggen om het beste resultaat voor de klant te willen leveren op basis van professionaliteit en ondernemerschap. De langdurige en hechte relatie die daaruit ontstaat vormt de basis voor succes en continuïteit voor zowel de klant, ilionx en haar medewerkers.

Waarom 'ilionx'?

Als er iets staat voor daadkracht en vooruitgang dan is het wel de ilias, het bekende verhaal van de Griekse dichter en zanger Homerus. Het vertelt hoe de stad ilion (ook wel Troje genoemd) op een slimme manier in handen kwam van de Grieken. ilion was namelijk economisch gezien een strategisch punt, dus erg belangrijk voor Griekenland. Volgens Homerus veroverden de Grieken ilion door een klein leger soldaten te verbergen in een groot houten paard. Zo konden ze de streng beveiligde stad vervolgens van binnenuit aanvallen.

Wat dit met iIionx te maken heeft? Veel. Want bij ilionx doen we niet anders dan slimme, strategische en vaak verrassende oplossingen bedenken voor onze klanten. Zelfs in haast onmogelijke gevallen weten de vakmensen van ilionx het project te laten slagen. Daarom heten we hoe we heten en voeren we trots het paard van ‘ilion’ als logo. Een teken van onze daadkracht in vooruitgang.

Dicht bij onze klanten en medewerkers

Wij staan letterlijk graag zo dicht mogelijk bij onze klanten en onze medewerkers. Naast het hoofdkantoor in Utrecht zijn er daarom ook kantoren in Groningen, Almere en Apeldoorn. ilionx heeft strategische allianties met partners die ieder de beste oplossingen op hun terrein bieden. Alle aandelen van ilionx Group BV zijn eigendom van directie en management. ilionx heeft momenteel ruim 200 medewerkers in dienst.

Our partners
Nieuws

ilionx implementeert oplossing voor digitale ondersteuning medicatietoediening

~ Med-OK vermindert risico’s op verkeerde toediening medicijnen, verhoogt efficiëntie en biedt...

Blog

Microsoft WPC 2014; geen mega-aankondiging, toch mega-indrukwekkend

Wereldwijde partnerconferenties waren altijd met name bedoeld om de innovatie te tonen en nieuwe releases...

Twitter

@ilionx: Meld je nu aan voor de Java zomer BBQ