Bedrijfsprofiel

Daadkracht in vooruitgang

Als middelgrote ICT-dienstverlener, met een hoge mate van vakmanschap, is ilionx in staat om organisaties daadwerkelijk succesvoller te maken met behulp van ICT.

Wij kunnen snel met u tot de essentie komen van wat uw organisatie nodig heeft. We vragen door, omdat we geloven in een zorgvuldig gekozen ICT-oplossing die bijdraagt aan uw lange termijn strategie. Natuurlijk leveren we graag wat u vraagt, maar nog liever kijken we met u naar wat u nodig heeft.

Met een team van meer dan 250 vakmensen, in uiteenlopende ICT disciplines, heeft ilionx de juiste kennis en ervaring in huis. Onze experts horen bij de besten in hun vakgebied. Bedrijfskundige en -economische ontwikkelingen, onze passie voor ICT en de ontwikkelingen en innovaties in ons vakgebied zijn voor ons de drijfveren om voorop te blijven lopen.

Wij spreken zowel de taal van de ICT als van de business. ICT kan immers pas écht bijdragen aan het succes van organisaties als de eindgebruikers de nieuwe oplossingen omarmen. Veranderingen in een organisatie, bedrijfsprocessen en ICT vragen om een flexibele houding. Samen zorgen wij ervoor dat betrouwbare (nieuwe) ICT-oplossingen succesvol worden geïmplementeerd én gebruikt.

Bij ilionx hebben we passie voor ICT. Vakmanschap vinden we belangrijk, we houden van slimme oplossingen, luisteren naar de klant en werken goed samen met andere leveranciers. Onze medewerkers voelen zich verantwoordelijk voor het gezamenlijke resultaat.

Daadkracht in vooruitgang
Laat onze passie voor ICT en onze daadkracht voor resultaat uw vooruitgang betekenen!

Van oudheid naar innovatie

Als er iets staat voor daadkracht en vooruitgang dan is het wel de ilias, het bekende verhaal van de Griekse dichter en zanger Homerus. Het vertelt hoe de stad ilion (ook wel Troje genoemd) op een slimme manier in handen kwam van de Grieken. ilion was namelijk economisch gezien een strategisch punt, dus erg belangrijk voor Griekenland. Volgens Homerus veroverden de Grieken ilion door een klein leger soldaten te verbergen in een groot houten paard. Zo konden ze de streng beveiligde stad vervolgens van binnenuit aanvallen.

Wat dit met iIionx te maken heeft? Veel. Want bij ilionx doen we niet anders dan slimme, strategische en vaak verrassende oplossingen bedenken voor onze klanten. Zelfs in haast onmogelijke gevallen weten de vakmensen van ilionx het project te laten slagen. Daarom heten we hoe we heten en voeren we trots het paard van ‘ilion’ als logo. Een teken van onze daadkracht in vooruitgang.

Our partners
Nieuws

ilionx werkt mee aan RTL4 programma MedicalTravel

Op donderdag 2 april aanstaande zal RTL4 programma MedicalTravel op bezoek gaan bij ilionx en bij Elker;...

Blog

Kennis is macht; over Enigma, Alan Turing en de waarde van informatie

Eens in de zoveel tijd komt er een film voorbij die je doet beseffen hoe lang de wereld al afhankelijk is...

Twitter

@ilionx: Software Quality Conference: 23 april: alles over software ontwikkeling én security. Komt u ook?