Social Business

Medewerkers in uw organisatie vormen een essentiële kennisbron. Ze hebben allemaal hun eigen kennis en ervaring verzameld en opgeslagen in hun hoofden, archiefkasten, mailboxen en filesystemen. Deze kennis wilt u graag beschikbaar stellen voor de gehele organisatie zodat er nog beter kan worden samengewerkt.

Dat kan met een online samenwerkingsoplossing. Op deze manier kunnen ook nieuwe medewerkers gebruik maken van de expertise en informatie van hun collega’s en voorgangers. Dit scheelt tijd en kosten en verhoogt de productiviteit en betrokkenheid

Eenvoudig, efficiënt en veilig samenwerken

Met onze online samenwerkingsoplossingen haalt u meer uit uw medewerkers en uit uw organisatie. Via het online platform kunnen medewerkers hun expertise eenvoudig, efficiënt en veilig delen, of uw bedrijf nu uit één of meerdere vestigingen bestaat. Zo is de informatie voor iedereen en vanaf elke locatie snel toegankelijk, ook via smartphone of tablet. Dankzij een handige zoekfunctie kunnen medewerkers snel informatie vinden en bovendien kunnen zij direct aan de juiste collega een vraag stellen. Dit stimuleert de onderlinge interactie en verhoogt de betrokkenheid bij de organisatie. Niet alle informatie is voor elke medewerker relevant. Daarom kan een medewerker zich ‘abonneren’ zodat de informatie gefilterd wordt aangeboden.

Het is belangrijk dat de online samenwerkingsoplossing aansluit bij de structuur, cultuur en huisstijl van uw bedrijf. Niet alleen in technisch opzicht, maar ook wat betreft acceptatie bij medewerkers. ilionx verdiept zich graag in de organisatie en de mensen en adviseert over een oplossing die uw bedrijf versterkt. Bij de implementatie is het essentieel dat uw medewerkers de juiste begeleiding krijgen, want de overgang naar een interactieve en collaboratieve werkwijze is wellicht even wennen. Onze experts helpen uw medewerkers graag bij het proces, zodat de organisatie hier uiteindelijk alle voordelen uit kan halen.

Our partners
Nieuws

ilionx wordt 7 april door Microsoft erkend als één van de twaalf gecertificeerde Microsoft Azure business partners

Op 7 april wordt ilionx door Microsoft erkend als één van de twaalf gecertificeerde...

Blog

IBM Verse brengt social en analytics naar zakelijke e-mail

De laatste jaren heeft er een flinke verschuiving plaatsgevonden in de zakelijke e-mail markt. Bedrijven...

Twitter

@ilionx: Over 20 min is met in gesprek bij RTL7 'Een Zaak van de Gemeente' Kijkt u mee?...