Social Business

Verbeter de interactie binnen uw organisatie

De kennis over projecten, opdrachten, branches, klanten en werkzaamheden is opgeslagen in de hoofden van al uw medewerkers, maar ook op servers, in inboxen, mapjes en archiefkasten. Uw organisatie is één grote kennisbron. Als uw medewerkers hun specifieke kennis en expertises gemakkelijk en veilig onderling kunnen delen en vinden, creëert dat veel voordelen op het gebied van tijd, kosten, productiviteit en de persoonlijke ontwikkeling van uw medewerkers. Om deze kennis veilig binnen uw organisatie te ontsluiten, is een goede samenwerkingsoplossing die past binnen uw bedrijfsstructuur van groot belang. Met behulp van een online samenwerkingsoplossing is informatie snel vindbaar, kennis gemakkelijk te delen, wordt de onderlinge interactie bevorderd en de betrokkenheid bij de organisatie vergroot. Bovendien wordt alle kennis geborgd, zodat ook nieuwe medewerkers gebruik kunnen maken van de expertise en informatie van hun collega’s en voorgangers.

Modern, veilig en toegankelijk

Niet alleen op privégebied maar ook op het werk willen mensn tegenwoordig flexibiliteit en toegankelijkheid ervaren. Met deze moderne wensen gaan een aantal eisen op het gebied van ICT gepaard. ilionx voorziet u van een samenwerkingsoplossing die aan uw eisen en wensen tegemoet komt. Middels smartphones, tablets en laptops hebben uw medewerkers veilig toegang tot de samenwerkingsoplossing. Uw bedrijfsinformatie is uiteraard vertrouwelijk, daarom voldoet de software aan een aantal belangrijke veligheidscriteria. Toegang vindt plaats op basis van rollen en verantwoordelijkheden. Uw medewerkers kunnen deviceonafhankelijk inloggen en desgewenst geeft u bepaalde klanten of relaties ook toegang tot bepaalde gedeeltes van het platform. U bepaalt wie er gebruik mag maken van (onderdelen van) de samenwerkingsoplossing.

ilionx: van A tot Z

ilionx levert samenwerkingsoplossingen die passen binnen de bedrijfsstructuur en -cultuur, implementeert en integreert de oplossingen en begeleidt medewerkers bij het gebruik van het platform. Met behulp van de SocialXperience-aanpak wordt de acceptatie van de oplossing binnen uw organisatie gerealiseerd. Van A tot Z is ilionx uw partner in het traject, zodat uw organisatie uiteindelijk efficiënt kan werken met de nieuwe oplossing en daar vele bedrijfsvoordelen uit kan halen.

Our partners
Nieuws

ilionx implementeert oplossing voor digitale ondersteuning medicatietoediening

~ Med-OK vermindert risico’s op verkeerde toediening medicijnen, verhoogt efficiëntie en biedt...

Blog

Microsoft WPC 2014; geen mega-aankondiging, toch mega-indrukwekkend

Wereldwijde partnerconferenties waren altijd met name bedoeld om de innovatie te tonen en nieuwe releases...

Twitter

@ilionx: Meld je nu aan voor de Java zomer BBQ