Mobile & Web Development

De verscheidenheid aan mobiele apparaten is bijna niet meer bij te houden: het gebruik van verschillende soorten smartphones en tablets met hun eigen besturingssystemen neemt in rap tempo toe. Dat geldt ook op de werkvloer; werknemers krijgen vaker de mogelijkheid om een apparaat naar keuze te gebruiken (Bring Your Own Device).

Dit stelt nieuwe eisen aan de ontwikkeling van mobiele en webapplicaties. Als aanbieder is het belangrijk om zeker te weten dat (web)applicaties op elk apparaat goed worden weergegeven en dat alle functionaliteiten ook daadwerkelijk in orde zijn. Gelukkig bieden verschillende (mobiele) besturingssystemen de mogelijkheid om gebruik te maken van bepaalde basisfunctionaliteiten

Als innovatieve ontwikkelaar van (web)applicaties en software past ilionx de nieuwste technologieën toe. De applicaties die door ilionx worden ontwikkeld gaan uit van de nieuwe wensen of behoeftes van uw organisatie en de eindgebruiker. Door op de juiste manier de eindgebruiker te betrekken bij het ontwikkeltraject wordt duidelijk waar de concrete behoefte ligt en welk proces ondersteund moet gaan worden.

Dat geldt niet alleen voor applicaties die nieuw ontwikkeld worden, maar ook voor toepassingen die een modernisering of upgrade nodig hebben. Vaak voldoet de bestaande wel al, maar is de applicatie nog gebaseerd op de traditionele client-server technologie. Door moderne technieken toe te passen op basis van responsive design is het mogelijk om deze applicaties aan te bieden op mobiele apparaten en/of te benaderen via webbrowsers.

Time-to-market

Medewerkers kunnen productiever en efficiënter werken wanneer zij snel kunnen beschikken over de juiste informatie. Standaard applicaties bieden hierin steeds minder een onderscheidend vermogen. Applicaties ontwikkelen die dit wel kunnen, zorgt voor een unieke positie in de markt. Voordelen van deze op maat gemaakte applicaties zijn dat zij het bedrijfsproces ondersteunen en laten zien dat u met uw tijd meegaat.

Scrum/Agile

In een wereld waarin de markt snel verandert, moet software daarin meegaan. ilionx werkt bij voorkeur op een Agile manier. We hebben dan ook ruime ervaring met Scrum. Deze Agile benadering van development zorgt ervoor dat u controle houdt over de functionaliteit, terwijl er snel ingesprongen kan worden op veranderende inzichten. Want dát er tijdens een project dingen veranderen, is een gegeven. In de traditionele waterval-aanpak in software development was het moeilijk hier op in te spelen, maar met Agile en Scrum gaan we hier juist van uit en zorgen we ervoor dat u als klant altijd aan het roer blijft.

Our partners
Nieuws

IBM ConnectED 2015 - E-mail van de toekomst

De laatste jaren hebben bewezen dat het gebruik van e-mail alleen maar toeneemt. Dit zorgt ervoor dat de...

Blog

Cybersecurity: Dirty Harry in een digitaal jasje

U kent vast die fantastische film ‘Dirty Harry’! Een vigilante film waarin de in corduroy...

Twitter

@ilionx: Per 1 februari 2015 is ilionx Zwolle open, hier alvast een voorproefje!