Mobile Solutions

Vergroot uw succes met mobility

Het succes van mobiele systemen vindt, nadat het zijn weg heeft gevonden naar de consument, nu ook zijn weg binnen bedrijven en overheidsorganisaties. De smartphone en de tablet zijn niet meer weg te denken en zorgen voor meer gemak en efficiënter werken.

Voor ieder bedrijf zijn er verscheidene toepassingen te bedenken die helpen tijd en geld te besparen, maar ook een klantgerichte aanpak ondersteunen. Van het ontsluiten van klant- en CRM-gegevens tot en met het registreren van administratieve processen - zoals schades, intakes en interviews - op een mobiel device. De keerzijde is dat mobility nieuwe problemen met zich meebrengt, zoals beheersing van kosten en de zorg voor security. Maar laat dat u niet weerhouden om de stap te zetten, want ook daarvoor zijn de juiste oplossingen te vinden.

Uw mobile partner

ilionx kan u vanaf het eerste idee tot en met de implementatie en beheer ondersteunen in het realiseren van uw zakelijke mobiele toepassing. Naast uitgebreide ervaring met alle marktleidende mobiele platforms (iOS, Android, Windows Phone, BlackBerry) hebben wij de ervaring in huis om bedrijfssystemen te onsluiten in een mobiele toepassing.

Onze partners
Nieuws

ilionx implementeert oplossing voor digitale ondersteuning medicatietoediening

~ Med-OK vermindert risico’s op verkeerde toediening medicijnen, verhoogt efficiëntie en biedt...

Blog

Microsoft WPC 2014; geen mega-aankondiging, toch mega-indrukwekkend

Wereldwijde partnerconferenties waren altijd met name bedoeld om de innovatie te tonen en nieuwe releases...

Twitter

@ilionx: Lees hier de nieuwe blog: WPC 2014; geen mega-aankondiging, toch mega-indrukwekkend